Attraktivt og perfekt beliggende Andelsboligforening "Nørretorv" i et miljø med få metre til dagligevarebutikker, lægecentre, sygehus samt Ringsted gågade lige om hjørnet og i gåafstand til Ringsted Outlet samt indkøbscentret Ringstedet med masser af specielbutikker samt Føtex, hvori posthuset er beliggende.

Ringsted Kongrescenter er også nabo med mulighederne for mange spændende kulturelle oplevelser herunder musikoplevelser samt teateroplevelser.

Grønne områder i form af Ringsted Å samt grønne områder med tilhørende søer er beliggende i gåafstand. Derudover er der mulighed for at tage den naturskønne oplevelsessti langs bla. Ringsted Å ud til dæmningen ved Haraldsted Sø samt "Tivolisøen". Her er der opført et udsigtstårn med udsigt ud over Haraldsted Sø samt "Tivolisøen"

Ejendommen er opført i røde mursten med røde teglsten og fremstår generelt yderst velholdt. 

Der er mulighed for fibernet.

Andelsboligforeningen "Nørretorv" er blevet startet i 1986 og bestod også dengang af 36 andelshavere.

 

Andelsboligforeningen "Nørretorv" består af en blanding af yngre samt ældre andelshavere, som bor til en billig husleje grundet foreningens sunde og solide økonomi.

 

Andelsboligforeningen "Nørretorv" baserer andelslejlighederne's værdi på ejendommen's offentlige værdi og ikke på en valuarvurdering.

 

Til foreningen er der et festlokale, som andelshaverne kan leje til forskellige arrangementer og derudover disponeres der over en cykelkælder samt et cykelskur.

 

Andelsboligforeningen råder over en flagstang og andelshaverne kan frit flage ved deres mærkedage eller i anden anledning. Flaget ligger i skabet, hvor kælderrummene er.

 

Der bliver arrangeret "storskrald" fire gange om året og her kan andelshaverne sætte deres skrald i affaldsrummet ved cykelskuret. Der sendes meddelse ud når datoen for afhentningen sker.

 

For interesserede nye beboere har foreningen etableret en venteliste og man er velkommen til at kontakte bestyrelsen under fanebladet "information" for at blive skrevet op på ventelisten.